- SAP CRM – Home
- SAP CRM – Introduction
- SAP CRM – Architecture
- SAP CRM – Capabilities
- SAP CRM – Integration With SAP SD
- SAP CRM – GUI
- SAP CRM – WebClient UI
- SAP CRM – Web UI Configuration
- SAP CRM – Sales
- SAP CRM – Account Planning
- SAP CRM – Activity Management
- SAP CRM – Opportunity Management
- Quotation & Order Mngmt
- SAP CRM – Outline Agreements
- SAP CRM – Taxes
- SAP CRM – Marketing
- SAP CRM – Marketing Planning
- SAP CRM – Marketing Calendar
- SAP CRM – Campaign Management
- SAP CRM – Service
- SAP CRM – Service Request Mngmt
- SAP CRM – Service Contracts
- SAP CRM – Service Order Mngmt
- SAP CRM – Interaction Center
- SAP CRM – IC Profiles & Configuration
- SAP CRM – Product Master
- SAP CRM – Business Transactions
- SAP CRM – Pricing
- SAP CRM – Billing
- SAP CRM – Web Channel
SAP CRM Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP CRM. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - In SAP CRM, which of the following component contains Adapter and CRM Middleware to communicate with hand held devices?
Answer : A
Explanation
SAP CRM server which has sub components like −
- CRM Enterprise Functions
- CRM Middleware
- Adapters to communicate with hand held devices and internet
Q 2 - Which of the following T-code is used to access Customer Interaction Center in SAP Easy access?
Answer : A
Q 3 - In Web UI Configuration tool, you can use reset to Default option to set the property value back to the default value of the application?
Answer : B
Q 4 - Which of the following feature in CRM includes email or a telephone call or a customer visit or a follow up call, request to set the status to complete etc.?
Answer : C
Q 5 - Which of the following Transactions can be used for creating Utilities for dictionary tables?
Answer : A
Q 6 - Which of the following document is used to ensure that a specific quantity of product will be delivered at specific time period and at specific price?
Answer : C
Q 7 - In SAP CRM Marketing, you can assign you can assign marketing plans to each other and can also assign marketing plans to a campaign?
Answer : B
Explanation
You can assign marketing plans to each other and campaigns can be assigned to each market plan element but you cant assign marketing plans to a campaign.
Q 8 - Service Requests are available in CRM 7.0 and are introduced to provide functionality in service tickets?
Answer : A
Explanation
Service Ticket was introduced in CRM 4.0 and was variant of IC interaction Center service order business transaction. Service Requests are available in CRM 7.0 and are introduced to provide functionality in service tickets.
Q 9 - Which of the following deals with the delivery of service parts to the customer?
Answer : C
Q 10 - Which of the following scenario data is exchanged between two different organizations or business partners. Communication between two companies is done when a middleware is used like SAP Process Integrator PI/XI?
Answer : A
Explanation
In a B2B scenario, data is exchanged between two different organizations or business partners. Communication between two companies is done when a middleware is used like SAP Process Integrator PI/XI.