Tilpas anonymitetsindstillinger i Apple TV-appen på et tv eller en enhed i dagligstuen
Du kan vælge, om du vil bruge din afspilningshistorik til personlige anbefalinger eller rydde din afspilningshistorik fra Apple TV-appen.
Gå til Apple TV-appen
på dit tv eller din enhed i dagligstuen.Åbn indholdsoversigten, og vælg derefter Indstillinger.
Du kan tilpasse de følgende anonymitetsindstillinger.
Mulighed
Beskrivelse
Slet søgehistorik
Vælg for at slette din søgehistorik.
Brug afspilningshistorik
Slå til for at bruge din afspilningshistorik til personlige anbefalinger og din liste.
Ryd afspilningshistorik
Vælg for at fjerne oplysninger om, hvad du har set, hvilket synkroniseres med Apple TV-appen på andre enheder.
Tv-udsendelser og film bliver også fjernet fra rækkerne Se videre og Min liste.
Lokalitet
Slå til for at bruge din lokale lokalitet til at finde ud af, hvad der er tilgængeligt.
Del Apple TV-appanalyse
Slå til for at sende analysedata om appen til Apple, som bruger dem til at forbedre sine produkter og tjenester.